64 41 07 53 Info@VMGlas.dk
Vælg en side

Glasreparationer

Er der opstået en revne, er der kommet et stenslag eller har din rude fået en anden skade, så kontakt VM Glas. Vi er nemlig specialister i glasreparationer.

Hurtig service
Vi ved hvor vigtigt det er, at enhver glasskade udbedres hurtigt. Derfor rykker vi hurtigt ud, hvis du været uheldig med en smadret rude, uheld, hærværk eller et indbrud. Vi kan også tilbyde vores gode service uden for normal arbejdstid, hvor vi har døgnvagt eller aftaler med glarmesterkollegaer.

Fokus på kvalitet
Vores nøgleord er hurtig levering og håndværk, som er udført i høj kvalitet – til tiden! Vi tilbyder hurtig levering af kvalitetstermoruder fra egen produktion og dertil har vi et stort glaslager af alle slags glastyper, glasornament og butiksruder. Vi kan tilskære med eget udstyr, da vi har eget glasbord med tilhørende løftekran.

Også specialløsninger
Blyindfattede ruder renoveres eller repareres og udføres til ny blytermo. Autoruder og traktorruder i lamineret glas, samt stenslag på frontruder, kan vi desuden også udføre. Alle former for glas bearbejdes på vores eget værksted.

Sikkerhedsglas og acryl samt polycarbonat til både og biler tilskæres efter mål og skabeloner. Vi kan også både levere og montere solafskærmende glas eller solfilm.

Skal vi arbejde sammen?

Ring til os på tlf. 64 41 07 53

Skal vi arbejde sammen?

Ring til os på tlf.
64 41 07 53