64 41 07 53 Info@VMGlas.dk
Vælg en side

Vores historie

VM Glas stammer helt tilbage fra den 1. december 1949, hvor Yrsa og Vagn Møller flyttede fra Fredericia til Nr. Åby, hvor de startede en glarmesterforretning i Østergade 4. Opgaverne var i starten fokuserede omkring indramning af billeder, glasreparation, nybygning og vinduespolering.

Blev hurtigt kendt – og voksede
Virksomheden blev kendt i Nr. Åby og Ejby, hvor kundekredsen voksede, og efter 10 år flyttede virksomheden til Vibyvej 6. Efter kun fem år på den adresse blev lokalerne for trange, og virksomheden flyttede allerede igen til den nye adresse på Østergade 25 – midt i hovedgaden i Nr. Åby.

Et større værksted blev bygget, og sønnen Jes kom i glarmesterlære. Det var også på adresse midt i Nr. Åby, at Vagn Møller påbegyndte produktionen af termoruder.

Generationsskifte
I 1986 overtog Jes Møller forretningen, men både Yrsa og Vagn Møller arbejdede videre i virksomheden. Allerede halvandet år efter generationsskiftet overtog VM Glas en glarmesterforretning i Middelfart, som i øvrigt havde tilhørt Jes Møllers onkel Villy Møller.

Samme gamle dyder og kerneområder
Opgaverne er hos VM Glas stadig alle former glarmesterarbejde, herunder glasreparationer, vinduespolering – termoruder som nu også omfatter de nye energiruder – samt levering og montering af vinduer og døre. Dertil har vi en værkstedsbutik, hvor vi udfører indramning af billeder, spejle og alle former for glas/acryl.

Ønsker du at vide mere om VM Glas’ Historie, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte VM Glas på telefon 64 41 07 53, eller via mail; vmglas@mail.dk

Vi rykker ud og løser opgaver i området omkring Lillebælt

VI TILBYDER

God service til alle

Kvalificeret rådgivning og godt håndværk

Garanti for godt håndværk

Skal vi arbejde sammen?

Ring til os på tlf. 64 41 07 53

Skal vi arbejde sammen?

Ring til os på tlf.
64 41 07 53